Home Masini si utilaje agricole
Masini si utilaje agricole
Masini si utilaje agricole PDF Imprimare Email
Masini si utilaje agricole
Scris de andreibitculescu   
Vineri, 04 Martie 2011 14:21

Atunci cand vine vorba de activitatile campului, oamenii achizitioneaza masini si utilaje agricole de calitate. Acestea au rolul de a revolutiona activitatile campului. Acestea au dezvoltate multe tehnologii. Cele mai costitisoare masini si utilaje agricole au functii si caracteristici deosebite. Acestea sunt foarte utile la muncile campului si pot fi multifunctionale.

Unele dintre aceste masini si utilaje agricole pot avea mai multe functii. In felul acesta oamenii pot realiza mai multe activitati fara sa cheltuiasca mai multi bani. Un alt avantaj in folosirea de masini si utilaje agricole de acest fel, este acela ca ele nu ocupa atat de mult spatiu. In loc sa cumpere doua masini si utilaje agricole simple, oamenii prefera sa achizitioneze un singur tip de masini si utilaje agricole cu mai multe functii.

Evolutia acestor masini si utilaje agricole nu s-a oprit aici. In prezent, in tarile dezvoltate europene si in Statele Unite ale Americii se incearca demararea unor proiecte de masini si utilaje agricole care ar usura si mai mult munca oamenilor. Se pune accentul pe tehnologie si pe usurarea muncii oamenilor. Numarul de resurse financiare si materiale se incearca sa se minimaliza.

In tara noastra oamenii nu isi permit sa foloseasca masini si utilaje agricole noi, scumpe sau prea avansate tehnologic. Sumele de bani necesare pentru achizitionare, pentru utilizare, dar si pentru intretinere sunt foarte mari. Agricultura nu este intratat de dezvoltata incat oamenii sa isi permita sa faca astfel de investitii. Din pacate, pentru agricultori acestia sunt nevoiti sa munceasca mai mult pentru a putea face fata unor cerinte obisnuita in alte cazuri.

Ultima actualizare în Miercuri, 24 August 2011 08:39
 


Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com