Home Utilaje agricole Germania
Utilaje agricole Germania
Utilaje agricole Germania PDF Imprimare Email
Utilaje agricole Germania
Scris de andreibitculescu   
Vineri, 04 Martie 2011 14:17

Utilajele agricole si-au continuat nivelul de evolutie multi timp dupa anul aparitiei. Dovada este ca astazi beneficiem de masini si utilaje agricole de calitate exceptionala si de o capacitate impresionanta. Cele mai multe utilaje agricole noi folosite in tara noastra sunt cele importate din Germania. Aceste utilaje agricole din Germania sunt considerate a fi de cea mai buna calitate.

Motivul pentru care oameni gasesc aceste utilaje agricole din Germania de buna calitate este acela al materialelor. Materialele folosite sunt de o calitate superioara, sunt rezistente si au o durata de viata foarte lunga. Un alt mtiv pentru care oamenii folosesc utilaje agricole din Germania este acela al motoarelor. Acestea au o putere mare si sunt foarte satisfacatoare.

La acestea se adauga utilitatea, dimensiunile compacte, finisajul deosebit si designul foarte atractiv. Desi, aceste utilaje agricole din Germania sunt create pentru munca la camp, ele au si un aspect foarte placut. In asa fel oamenii isi gasesc munca mai respectabila si mai apreciata. Cu toate acestea, preturile unor utilaje agricole din Germania sunt mult mai ridicate decat unele din tara noastra.

Multe utilaje agricole si tractoare sunt foarte scumpe, iar romanii nu si le pot permite. Preturile unor asemenea utilaje agricole din Germania este cuprins intre 1.500 de euro si 5.500 de euro. In Germania aceste preturi pentru utilajele agricole sunt acceptate. In schimb, in tara noastra lucrurile stau diferit. Oamenii nu isi permit sa achite aceste sume pe utilaje agricole din Germania, mai ales datorita faptului ca agricultura in tara noastra nu este dezvoltata la un nivel ridicat.

Pentru agricultorii romani achizitionarea unor utilaje agricole din Germania poate fi o chestiune de cativa ani. Economiile pe care oamenii trebuie sa le realizeze sunt destul de mari, iar, de cele mai multe ori, investitia facuta nu este recuperata. Firmele de agricultura din tara noastra, achizitioneaza de obicei utilaje agricole din Germania pentru ca sunt calitative. Planul lor de afaceri este acela al recuperarii sumei de bani investite si apoi al profitului.

Ultima actualizare în Miercuri, 24 August 2011 08:42
 


Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com