Home Vanzari utilaje agricole
Vanzari utilaje agricole
Vanzari utilaje agricole PDF Imprimare Email
Vanzari utilaje agricole
Scris de andreibitculescu   
Vineri, 04 Martie 2011 14:18

In prezent in tara noastra sunt foarte multe firme care se coupa cu vanzari de utilaje agricole. Succesul acestora este de cele mai multe ori treptat, dar sigur. Avand in vedere faptul ca nimeni nu este dispus sa ofere sume de bani mari, aceste firme de vanzari de utilaje agricole ofera solutii deosebit de practice. Unele firme de vanzari de utilaje agricole fac discount-uri, altele au la vanzare utilaje agricole din Germania, cunoscute pentru calitatea si puterea lor.

Exista si firme de vanzari de utilaje agricole care comercializeaza astfel de masini la second hand. Investitia acestora este mai mica din punct de vedere financiar, iar riscurile sunt si ele mai reduse. Multe firme de vanzari de utilaje agricole de acest gen se bucura de un succes teribil atunci cand vine vorba de achizitii. Oamenii prefera sa dea o suma de bani mai mica pe produse la mana a doua aflate ins tare de functionare foarte buna, decat sa ofere sume de bani mari pentru produse noi.

Aceste firme de vanzari de utilaje agricole second hand sunt si pe placul persoanelor care doresc sa faca o investitie in agricultura. Agricultorii sau firmele care se ocupata de agricultura pot achizitiona mai multe utilaje agricole second hand si pot angaja mai multi lucratori pentru ele, creand astfel un numar mai mare de locuri de munca. Daca toare firmele ar oferi numai vanzari de utilaje agricole noi, atunci ceilalti nu si-ar mai permite investitii mari.

Pana in anii 90, Romania a fost un punct serios pe harta agriculturii. Romania detinea in urma cu mai bine de douazeci de ani, posibilitatea de a hrani 80% din continenrul european numai pe baza agriculturii. Astazi lucrurile stau, insa, diferit. Agricultura in tara noastra este la un nivel inferior. Inferior fata de anii trecuti din tara noastra si inferior fata de prezentul altor tari europene.

In Romania exista foarte putine firme romanesti de vanzari de utilaje agricole autohtone. Cele mai multe vanzari de utilaje agricole importa din afara tarii. Germania, Franta, Spania, Danemarca, Italia, Elvetia sunt tarile din care firmele de vanzari de utilaje agricole din tara noastra importa. Poate, usor-usor Romania isi va recapata puterea agricola din trecut iar acest lucru va duce la infiintarea mai multor firme de vanzari de utilaje agricole romanesti.

Ultima actualizare în Miercuri, 24 August 2011 08:23
 


Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com